Les 5 millors apps per a trobar feina


infojobs INFOJOBS: El web del portal d’ocupació més conegut a Espanya compta amb aquesta versió d’app en la qual pots inscriure’t on i quan vulguis . Coneix al detall les noves ofertes que puguin interessar , revisa l’estat de les ofertes en què t’has inscrit i accedeix al teu currículum o edita-ho a través del teu mòbil . Amb millores freqüents pel que fa a navegabilitat , disseny, Infojobs amplia la quantitat d’ofertes diàriament.

jobs-and-talentJOB AND TALENT: Aquesta aplicació permet en qualsevol moment conèixer les ofertes d’ocupació que més encaixen en el teu perfil. Mitjançant recerques, pots descobrir al moment les millors oportunitats laborals basades en les teves preferències i en l’experiència laboral que tinguis, permetent a través de notificacions personalitzades estar al dia de les noves ofertes

jotodayJOBTODAY: En el top 10 de l’App Store d’Apple en la categoria d’aplicacions de negocis , Job Today permet sol·licitar ofertes de treball en només un clic amb la particularitat que les empreses han de donar resposta al candidat en només 24 hores. A més, l’aplicació posa a disposició dels oferents i empreses un xat per fer preguntes i ampliar la informació.

linkedin-jobsLINKEDIN JOBS: La xarxa social més coneguda i important de l’àmbit professional . Connecta amb els teus companys de treball o amb antics companys i fes contactes professionals . Comparteix contingut d’àmbit laboral i estigues al dia de les notícies i informació d’empreses del teu sector . Consulta llocs de treball que l’app et recomana i aconsegueix feedback en grups del teu interès.

eures-jobsEURESJOBS: Si busques feina en un altre país d’Europa i vols millorar les teves perspectives laborals treballant a l’estranger, aquesta és la teva aplicació. L’app ofereix un servei d’ocupació europeu posant en contacte a les persones que es troben en situació de recerca de feina i als qui ofereixen feina en un país europeu . Troba ofertes per serveis en diversos idiomes , marca com a favorita la que més interessi per accedir-hi en un altre moment i també comparteix-les amb familiars i amics. 27 països , 25 idiomes, un continent i milers d’oportunitats t’estan esperant.

Fonts: Vanguardia.com, masquenegocio.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: