Concurs de selfies a instagram per al Carnaval 2016

carnaval joveVols participar al concurs? Aquí tens com participar i les bases! Sort!

1. Instagramers!! Per participar al concurs només us heu de fer un selfie disfressats durant el cap de setmana de Carnaval, el 5, 6 i 7 de febrer de 2016.
2. Un cop feta la fotograa, postejeu-la a Instagram amb els hashtags
#SelfieInvaders i #SantFeliuJove
3. No oblideu fer-vos seguidors o seguidores del perfil de Sant Feliu Jove a Instagram (@santfeliujove) per participar-hi.
4. Un cop acabat el concurs, un jurat expert en selfies i disfresses del Casal de Joves, escollirà la fotografia guanyadora valorant sobretot la disfressa i la vostra actitud davant la càmera.
5. El nom i la fotografia dels guanyadors o guanyadores es faran públics al bloc de Sant Feliu Jove, Facebook i a Instagram del Casal de Joves.
6. La data límit és fins al 7 de febrer de 2016

Carnaval2016Sefies-page-001

Bases
1. Les fotograes s’hauran de penjar a Instagram del 5 al 7 de febrer de 2016 (fins a les 23.59 h), dates d’inici i de nalització del concurs.

2. Només entraran a concurs les fotografies de persones que siguin seguidors de Sant Feliu Jove a Instagram.

3. Cada concursant pot participar amb tantes fotograes com desitgi sempre que aquestes compleixin les característiques exigides per la temàtica i portin els hasthags indicats.

4. Excepte on està prohibit per llei, el concurs està obert a qualsevol persona d’entre 15 i 35 anys.

5. S’escolliran tres guanyadors o guanyadores.
1r. premi: Val de 50 €, bescanviable per roba esportiva en un comerç de la ciutat.
2n. premi: Val de 30 €, bescanviable per un sopar de dues persones a un restaurant de la ciutat.
3r. premi: Val de 20 €, bescanviable per cupcakes en un comerç de la ciutat.

6. Els premis no són transferibles a altres persones o intercanviables pel seu valor monetari.

7. L’organització del concurs contactarà amb els guanyadors o guanyadores a través d’una menció a la fotografia guanyadora, i els demanarà que contactin amb Sant Feliu Jove per fer efectiu el lliurament del premi. Sant Feliu Jove pot contactar amb els guanyadors a través d’altres vies si disposa d’aquestes i si ho considera oportú. La comunicació ocial i vàlida del premi, però, serà via menció a la imatge d’Instagram guanyadora.

8. Un cop noticats els premis a les persones guanyadores, aquestes hauran de facilitar les seves dades personals i de contacte a Sant Feliu Jove per tal que els hi siguin lliurats els premis.

9. Si passats 15 dies després de la publicació els guanyadors no han reclamat el seus premis, aquests es declararan deserts i l’organització quedarà eximida de tota responsabilitat.

10. Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a Sant Feliu Jove, a de poder ser utilitzades per a accions de promoció de la marca així com difondre-les al seu web i a les xarxes socials per a la divulgació del concurs.

11. L’acceptació dels premis per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar el seu nom i imatge amb finalitat publicitària i en material promocional, sempre en relació directa amb la present campanya.

12. El jurat estarà format per persones vinculades al Programa de Joventut de l’Ajuntament i a entitats juvenils (dinamitzador juvenil, dinamitzador digital i un membre de l’associació Sweet Jamaican Beats).

13. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, en color o en blanc i negre.

14. Sant Feliu Jove es reserva el dret a desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.

15. Participar en el concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram.

16. Sant Feliu Jove es reserva el dret a anul·lar qualsevol participació o participant si té sospites d’una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

17. L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es reserva el dret a rebutjar o excloure del concurs qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les bases de participació o que contradigui les normes o finalitat del concurs.

18. L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat queda exclòs de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis, que es pugui produir tot i les mesures de seguretat adoptades, degut a la utilització indeguda dels serveis i continguts per part dels usuaris i, en particular encara que no de forma exclusiva, per la suplantació de personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol tipus de comunicació vinculada al concurs.

Sant Feliu de Llobregat, gener de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: