Estudiant i emprenent? Els premis GSEA et busquen

Estudiant i emprenent? Els premis GSEA et busquenSi mentre estudies a la universitat tens un projecte empresarial en marxa hi ha algú que et busca: els Global Student Entrepreneur Awards (GSEA). Ara tens l’oportunitat de demostrar que ets el futur de l’emprenedoria a nivell mundial. I et pots coronar a l’altra punta del món, a Bangkok. T’interessa?

L’associació Entrepreneur’s Organitzation, amb més d’11.000 membres en 48 països, organitza els premis GSEA per trobar els millors joves emprenedors del món. El proper 15 de març el Google Campus de Madrid acollirà una de les semifinals, d’on sortirà el representant de l’Estat espanyol que anirà a la gran final mundial de Bangkok.

Els requisits per participar-hi són:
– Estar cursant una carrera universitària
– Ser propietari/ària o accionista majoritari/ària d’un projecte empresarial amb ànim de lucre engegat fa sis mesos, com a mínim
– Haver facturat un mínim de 500 euros o haver rebut una injecció de capital extern de 1.000 euros

Si compleixes aquests requisits, t’hi pots apuntar gratuïtament a la pàgina web de l’organització. La inscripció per aquesta semifinal està oberta fins l’1 de març, o sigui que no t’adormis!

De tots els projectes presentats només sis passaran a la final. I d’aquests sis, un jurat format per representants del món empresarial, del sector capital risc i dels mitjans de comunicació, en seleccionarà tres, que rebran 3.000, 1.500 i 750 euros. El premi es completarà amb un ajut en serveis, assessories o col·laboració per valor d’uns 10.000 euros. El jurat premiarà sobretot l’actitud dels candidats, per sobre de la rendibilitat del projecte empresarial.

La persona guanyadora de l’edició espanyola defensarà el seu projecte a la final mundial de Bangkok al mes de maig. I competirà amb els guanyadors de les altres semifinals regionals per endur-se un dels tres primers premis: 18.000, 9.000 i 4.000 euros. Així mateix, també rebrà serveis per un valor de 40.000 euros per impulsar el seu negoci i gaudirà d’un entorn d’emprenedoria internacional.

Els premis Global Student Entrepreneur Awards compten amb la col·laboració de Google i la xarxa d’universitats llatinoamericanes Universia.

Si vols formar part dels emprenedors del futur i no et fa por assumir riscos, amb els premis ara tens una oportunitat per continuar emprenent i innovant. No deixis escapar aquest tren!

Més informació aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: