El 2 de desembre finalitza el termini per participar en el programa Yuzz Sant Feliu

yuzzPer cinquè any consecutiu, Sant Feliu acollirà una nova edició del programa Yuzz “Joves amb idees”, un concurs de talent d’àmbit nacional adreçat als joves d’entre 18 i 31 anys que tinguin projectes o idees de base tecnològica i que vulguin rebre assessorament gratuït durant cinc mesos per tal de desenvolupar les seves idees de negoci.

Com en les anteriors edicions, des del CentreYuzz Sant Feliu se seleccionarà un total de 20 persones perquè participin en la iniciativa i durant diversos mesos puguin gaudir del suport, de l’experiència i dels coneixements de formadors, tècnics i persones de referència de l’escenari emprenedor i tecnològic nacional. L’autor o autors del que es consideri el millor projecte tecnològic de la seu de Sant Feliu tindrà l’oportunitat de viatjar a Sillicon Valley i optar a un premi de 60.000 € per fer realitat la seva idea empresarial.

Des de la posada en marxa del Centre Yuzz Sant Feliu s’ha entrevistat a prop de 200 persones de la comarca, de les quals 85 han participant en el projecte. Pel que fa al número de projectes innovadors, s’han materialitzat 46 idees, i 4 joves van viatjar a Silicon Valley a conèixer de primera mà el referent tecnològic de l’emprenedoria al continent americà.

Inscripcions obertes

Les persones interessades a participar en el programa Yuzz poden inscriure’s en línia a través d’aquest formulari: http://yuzz.org.es/formulario-inscripcion/

Per ampliar informació sobre el Centre Yuzz Sant Feliu (c. Joan XXIII, 14, 2a planta) es pot enviar un missatge a yuzzsantfeliudellobregat@gmail.com o a tic@santfeliu.cat, o bé trucar al 93 685 80 24.

El programa Yuzz “Joves amb idees” és un programa promogut pel Banc Santander a través de Santander Universitats, i coordinat amb el Centre Internacional Santander i Emprendiment CISE. En el cas del Centre Yuzz Sant Feliu, la iniciativa està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: