Atenció canvis en els requisits de Garantia Juvenil!

g-juvenilDes d’avui, les persones a partir de 16 anys i més joves de 30 poden inscriure’s a la Garantia Juvenil l’endemà de trobar-se en situació d’atur i quan faci també un dia que no estudien. Ja no caldrà que esperin tres mesos.

Totes les persones joves inscrites com a demandants d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que compleixin amb els requisits de la Garantia Juvenil en podran ser beneficiàries. Al web de la Garantia Juvenil podeu consultar els nous requisits d’inscripció aquí. Les novetats de la norma van ser aprovades en el Consell de Ministres divendres passat, i publicades al BOE l’endemà, el 24 de desembre de 2016.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del SOC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: