Vols fers pràctiques remunerades a Alemanya?

El 28 de febrer el projecte Compeuropa, organitzat per la Fundació Barcelona Formació Professional de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Comarcal del Barcelonès i la XarxaFP, recollirà candidats per participar en un programa de mobilitat europea a Alemanya entre estudiants graduats en FP de casa nostra. Durant un any podràs gaudir de formació en alemany aquí i pràctiques professionals durant dos mesos a Alemanya.

Pots participar si tens fins a 30 anys i ets:

  • b) Graduat en formació professional (grau mitjà i superior) de les següents famílies professionals:

– Agrària

– Comerç i Màrqueting

– Informàtica i Comunicacions

– Electricitat i Electrònica

– Instal·lació i Manteniment

– Fabricació Mecànica

– Hoteleria i Turisme

– Sanitat

– Serveis Socioculturals i a la Comunitat

  • c) NO estàs ocupat ni matriculat en un centre formatiu en el moment d’iniciar el projecte.
  • d) Estàs empadronat a Catalunya.

Durant les vuit setmanes de pràctiques professionals en empresa a Alemanya, t’ajudaran a la cerca de l’allotjament, t’oferiran formació lingüística en alemany (fins nivell B2), reconeixement del títol de formació professional a Alemanya i possibilitat de signar un contracte de formació d’1 any a l’empresa on s’han realitzat les pràctiques professionals.

El programa cobreix el viatge des de Barcelona a Bremen i Hannover, les despeses de manutenció i allotjament i una assegurança de responsabilitat civil i accidents. Tens fins al 28 de febrer per inscriure’t aquí a on també pots consultar més informació sobre el projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: