La nova convocatòria d’ajuts per al programa de pràctiques a Europa TLN Mobilicat sortirà abans de l’estiu

La nova convocatòria d'ajuts per al programa de pràctiques a Europa TLN Mobilicat sortirà abans de l'estiu

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) està ultimant els detalls de la nova convocatòria d’ajuts per al finançament de les accions del programa TLN Mobilicat.

Es tracta d’un programa adreçat a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil, iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, per oferir-los serveis d’orientació i capacitació lingüística i intercultural com a elements previs i preparatoris per a l’adquisició d’experiència laboral pràctica en un país de la Unió Europea.

Un cop superada la fase de preparació i la capacitació es realitza un període de pràctiques professionals no remunerades en països de la Unió Europea.

La convocatòria d’enguany contemplerà un període d’actuació que duplica el de la darrera: es podrà desenvolupar el programa des de l’1 de setembre del 2017 fins al 30 de setembre del 2018.

Es preveu la publicació de les corresponents resolució i ordre de bases a finals d’aquest mes de maig o a principis de juny.

El termini de presentació de sol·licituds serà de dues setmanes a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: