Programa municipal d’Innovació en l’ocupació a L’Hospitalet

La regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet posa en marxa el pla “Innosmart L’H. Node d’innovació smart cities”, amb dos projectes del programa d’Innovació en l’ocupació: Nous perfils: Impuls al vehicle elèctric i Gestor d’instal·lacions smart.

El primer dels projectes d’impuls al vehicle elèctric s’adreça a tècnics instal·ladors, bé en recerca activa de feina, bé a persones que vulguin millorar o ampliar la seva formació en el sector relacionat amb el desenvolupament de la mobilitat sostenible. La formació s’iniciarà a finals del mes de juny i constarà de 70 hores.

El projecte de Gestor d’Instal·lacions smart s’iniciarà a començament del mes juliol i es dirigeix a persones en situació d’atur amb formació en tecnologies i innovació. El projecte s’ha creat a partir de les necessitats i demandes detectades per les empreses en relació a nous perfils tecnològics. Ambdós projectes es realitzaran a Gornal Activa, tindran formació específica de les matèries, a més de sessions individuals i grupals per donar suport al procés d’inserció laboral.

Més informació aquí i a Gornal Activa (Carrer Can Tries, 20, L’Hospitalet de Llobregat),innovadors2017@l-h.cat o trucant al 93.403.69.51.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: