Noves beques Mediaset per fer pràctiques a televisió

Aprofita’t de les beques Mediaset!!

Dates de realització

Del dimecres 13 de setembre de 2017 al dimarts 31 de octubre de 2017

Dates d’inscripció

Del dimarts 12 de setembre de 2017 al divendres 27 de octubre de 2017

DescripcióT’agradaria fer unes pràctiques professionals en un dels grups de comunicació més potents de tota Europa? Si és així, t’agradarà saber que el grup italià de comunicació televisiva Mediaset ha publicat noves ofertes de pràctiques amb data 8 de setembre en diferents departaments.
Informació complementària

Programa:

Audiències i planificació publicitària

Dues d’aquestes vacants han estat convocades per Publiespaña, la concessionària comercial del grup Mediaset, amb seu a Madrid. La primera oferta de pràctiques és per cobrir un lloc en el departament d’audiències, al que s’incorporarà un becari que compti amb estudis de Màrqueting, Publicitat i RR.PP o comerç. A més, els aspirants hauran de comptar amb un nivell alt d’anglès, i tenir la capacitat d’assumir diferents tasques com, manejar eines d’anàlisis d’audiències de TV i Internet o arguments de venda.

Una altra de les places convocades per Publiespaña se situa en el departament de planificació publicitària. En aquest cas, es busca a un becari amb estudis de Màrqueting o Publicitat, amb un nivell alt d’anglès que pugui desenvolupar tasques de programació d’iniciatives especials, o també gestió de pautes d’editors interns i externos.

En ambdues ofereixes el termini d’enviament de sol·licituds està obert fins al proper 31 d’octubre.

Documentació

Mediaset ha publicat un total de sis places de pràctiquesdues d’elles en el departament de Documentació. En aquest cas, es busquen dos becaris que comptin amb un Grau en Informació i Documentació o un màster especialitzat en Arxiu i Documentació amb nivell alt d’inglés. La durada del contracte serà per tres mesos, prorrogable aquest fins a nou mesos, segons indica l’oferta de pràctiques, i la jornada de treball serà a temps parcial als matins. La data d’enviament de candidatures finalitzarà el proper 27 de setembre.

Manteniment tècnic

En la segona oferta de pràctiques de Mediaset es convoquen dues vacants per al departament de manteniment tècnic. En aquest cas, se seleccionen estudiants de Grau en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals o Grau en Enginyeria de Telecomunicacions, amb nivell alt d’inglés.se ofereix també un contracte de tres mesos prorrogables fins a nou, i en aquest cas, se sol·licita que els candidats estiguin en possessió del 50% de crèdits superats, i que estiguin matriculats en el present curs 2017/2018.

El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al proper 8 d’octubre.

System Manager

La tercera convocatòria de pràctiques de Mediaset recull dues places vacants en el departament de System Manager. En aquest cas, se seleccionen estudiants de Grau en Telecomunicacions amb nivell alt d’anglès, per realitzar una beca a l’Àrea de Tecnologia.Els becaris triats duran a terme labors de suport i configuració de tots els equips de l’àrea d’informatius i gestió d’actius per a la redacció digital, entre moltes altres funciones.se ofereix un contracte de pràctiques de tres mesos amb possibilitat de pròrroga, i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 7 d’octubre.

Professorat:

TOTES LES DATES TANT D’INSCRIPCCIONS COM DE REALITZACIÓ SÓN ORIENTATIVES. HEU DE CONSULTAR LA WEB DE L’ORGANITZACIÓ.

 

TOTA LA INFO AQUÍ

Localització i contacteMediaset España
Informació addicional: http://www.rrhhempleo.mediaset.es/canal/4660

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: