Noves propostes d’octubre al Punt TIC de Sant Feliu

Amb la inauguració del 10 de juny de la remodelació de la Biblioteca Municipal i la seva nova aula multimèdia per a formacions, s’han posat en marxa  les noves formacions TIC municipals, amb una variada i diferent proposta.

Càpsula de Comunicació

  • Dimarts 17 d’octubre de 10h a 13h: Whatsapp: no et pots perdre aquest monogràfic on entendràs tots els detalls i trucs per treure-li el màxim de profit a aquesta aplicació. Aprendràs com enviar missatges, fotografies, missatges de veus, seguretat, etc
  • Dimarts 24 d’octubre de 10h a 13h: Facebook: monogràfic on podràs aprendre a fer servir aquesta eina de comunicació que cada dia té més pes en la societat. Trucades, converses, pàgines d’interès, etc
  • Dimarts 31 d’octubre de 10h a 13h: Skype: L’Skype és una eina de comunicació que ha facilitat molt la nostra rutina. Gràcies a aquesta aplicació podem fer trucades i veure als nostres familiars a través de la pantalla sense cap problema.
  • Dimecres 18 i 25 d’octubre de 10h a 12h: Comprem online: avui en dia, realitzar la compra setmanal i que te la portin a casa, és molt fàcil. Si vols aprendre com fer-ho, no et pots perdre aquestes dues sessions.

 

Orientació laboral

  • Dijous 19 i 26 d’octubre de 18h a 20h: Linkedin: és una eina molt bona i útil per donar-te a conèixer en el món professional, per fer contactes i perquè aquells directius a qui els interessi trobar algun perfil concret el trobin.
  • Dijous 19 i 26 d’octubre de 10h a 12h: Linkedin: és una eina molt bona i útil per donar-te a conèixer en el món professional, per fer contactes i perquè aquells directius a qui els interessi trobar algun perfil concret el trobin.
  • Dimarts, 17 d’ctubre, de 17h a 20h: El nou punt TIC: una xerrada on podreu descobrir la nova oferta i direcció en formació que ofereix el Punt TIC de Sant Feliu.
  • Dimarts 24 d’octubre de 18h a 20h: Cultura Maker: és una cultura o subcultura contemporània que representa una extensió de la cultura DIY (Do It Yourself, fes-ho tu mateix) basada en la tecnologia. Aquesta cultura promou la idea que tot el món és capaç de desenvolupar qualsevol tasca en lloc de contractar a un especialista per realitzar-la. Si vols conèixer com pots ser un bon Maker, no et perdis aquesta xerrada d’introducció a aquesta cultura.
  • Dimarts 31 d’octubre de 17h a 20h: Seguretat a les Xarxes: avui en dia vivim en un món on moltes coses es poden gestionar, tramitar o explicar per internet o en les xarxes socials. Però, que passa cada cop que pengem una foto? Quina protecció tinc als meus perfils?  Si vols conèixer els perills i com esquivar-los, no et perdis aquesta xerrada.

Creació de Videojocs

  • Divendres de 20 d’octubre al 17 de novembre de 16h a 18h: Disseny de videojocs RPG: en el món dels videojocs hi ha moltes categories. Una d’elles és la dels videojocs RPG, tot un clàssic. En aquesta tipologia és molt important la història, la narració i la creació d’uns personatges complets. Si vols aprendre a crear el teu videojoc RPG, en aquest curs podràs aprendre les eines bàsiques i més importants per iniciar la teva història.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: