Taller de booktubers

L’aula multimèdia de la Biblioteca Montserrat Roig acollirà el dies 24 i 25 d’abril i 8 i 9 de maig, de 18 a 20 h, un taller de booktubers per a joves de 12 a 16 anys.

LCartell Booktuber’activitat, gratuïta,  et vol apropar a   la lectura a través de Youtube. Aprendràs tots els passos per confeccionar un vídeo en el qual comentar i compartir experiències al voltant dels llibres que llegeixes.

Booktuber és el terme que defineix les persones que utilitzen Youtube per penjar vídeos on fan comentaris crítics i recomanacions de llibres. És un fenomen que funciona des de fa anys i que, en alguns casos, ha comportat milions de reproduccions. Una part important dels booktubers són joves aficionats a la lectura que volen explicar i compartir les seves experiències literàries a la xarxa.

Convertir-se en un booktuber i aprendre a fer un vídeo per comentar llibres i mostrar la passió per la lectura és la finalitat del curs.

 Aprendràs  les eines (tutorials) d’edició de vídeo, imatge, so i tipografies, i crearàs  continguts tractant els plans, psicologia dels colors, il·luminació i so, narrativa (fer un guió), editar i crear el vídeo, penjar-lo i promoure’l a xarxes socials i comunitats.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al correu ciutateducadora@santfeliu.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: