Okupa La Nit Summer

El divendres 28 de juny, a les 22 h, el camp de futbol de les Grases i l’ Skate Park acolliran un nova edició de l’Okupa la Nit Summer.

Aquesta activitat està organitzada pel Casal de Joves, en col·laboració amb les entitats juvenils del mateix. Es tracta d’una activitat d’oci nocturn gratuïta adreçada a joves de més de 16 anys on es combinen la pràctica esportiva i altres propostes d’oci.

Cartell per inscriure's a les batalles de rapLes propostes per a aquesta edició inclouen batalles de rap a l’escenari ubicat a l’skate park i exhibició de grafits al mateix espai a càrrec de Kaligrafics, en què hi podrà participar tothom que ho vulgui. Abans i després de les batalles hi haurà música ambient punxada pels joves de l’Associació Sweet Jamaican Beats. A càrrec de la sonorització i la il·luminació serà l’entitat Las Mil y Unas.

Una altra opció per passar la nit posant-se en forma és participar en qualsevol de les propostes esportives que acollirà el camp de futbol de Les Grases, com el ‘jugger’ (barreja entre futbol americà i qwidich), activitat que serà dinamitzada per l’entitat Corredores de Sombras. El mateix camp de futbol acollirà el futbol flag (futbol americà sense contacte), dinamitzat per Garrosa Mamuts. A més, la plaça també acollirà un espai d’entitats, que dinamitzaran la sessió i donaran a conèixer les seves activitats.

 

Tota aquesta informació la podreu trobar al punt de trobada que hi haurà al mateix lloc de l’activitat, els joves de Som Animadors us informaran de tot el que podeu fer a l’Okupa!! Recordeu donar-ho tot, que els de Pistoleros de Edison gravaran l’esdeveniment i crearan un ‘aftermovie’ de record!!

Només cal fer inscripció prèvia per participar en les batalles de rap que tindran lloc a l’ Skate Park, i es poden fer presencialment al Casal de Joves, trucant o enviant un correu a infojove@santfeliu.cat.

Us hi esperem a tots i totes, el divendres 28 de juny, a partir de les 22 h.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: