Finalitzen els tallers trimestrals adreçats al jovent de Sant Feliu

Els tallers, que van començar a l’abril i van finalitzar la darrera setmana de juny, han tingut una assistència total de 81 persones i s’han realitzat al Casal de Joves de la ciutat. L’oferta de tallers ha estat variada i ha agrupat des d’activitats esportives com la defensa personal, artístiques com el swing o la ceràmica, gastronòmiques com la cuina, esportives com el ioga, fins a educatives i comunicatives com el llenguatge de signes. 

Pel que fa a la ceràmica, hi hagut dos tallers; un d’iniciació, que es va iniciar el 25 d’abril i va finalitzar el 25 de maig, i un de continuació, que va tenir lloc del 30 de maig fins al passat

Objectes fets al taller de ceràmica

27 de juny. Ambdós tallers van realitzar-se durant 5 sessions, cada dijous de 18 a 20h. Durant els tallers els alumnes han après i perfeccionat tècniques bàsiques de modelat i decoració de figures fetes amb aquest material. Properament, amb les peces que s’han modelat i decorat s’organitzarà una exposició pública al mateix Casal de Joves. Us animem a venir a veure-la!

 

Si bé un dels objectius del Pla Jove 2017-2021 és promoure la inclusió de les persones amb diversitat funcional, el taller de llengua de signes és una aposta clara per portar a la pràctica Taller de llengua de signesaquesta fita. Existeix, des de la seva aprovació el 26 de maig de 2010, la Llei de llengua de signes catalana, cosa que encara reivindica amb més força la necessitat d’oferir aquest tipus d’activitats educatives. S’han realitzat dos tallers; un d’iniciació i un de continuació, cada dimecres de 19 a 20 h.

 

Cada dilluns, del 29 d’abril al 27 de maig,  durant la franja de les 18 a 20h va tenir lloc el taller de cuina per a principiants; una aposta interessant per apropar la cuina als i les joves i obrir nous coneixements i sabers a aquest col·lectiu. Qui sap si dintre d’alguns anys veurem alguns i algunes d’aquestes joves encapçalant restaurants d’estrella Michelin!

En aquests mesos, tots els divendres de 19 a 20h,  s’ha realitzat el taller de defensa personal,  amb l’objectiu de promoure l’autoconfiança  en la persona i la pràctica esClasse de defensa personalportiva saludable. Aquest taller suposa un manera alternativa d’entendre i practicar el contacte cos a cos, elaborat des del respecte i l’ajut mutu.

 

Una de les activitats més mogudes en aquests mesos ha estat el taller de swing, realitzat cada dimarts de 20 a 21h. El swing és un estil de jazz que va néixer a la dècada dels anys 30 i que avui dia segueix fent ballar a la gent i despertant passions de la mateixa manera que en els seus inicis.

 

Del moviment frenètic del swing, passem al moviment pausat i meditat del ioga: una disciplina Classe de swingd’origen hindú que recerca el domini del cos i l’esperit a través de pràctiques ascètiques, físiques i psicofisiològiques. S’ha realitzat un taller d’iniciació i un altre de continuació els dimecres de 20.30 a 21.30h.

Per últim s’ha realitzat un taller d’skate per a principiants a la Plaça 8 de març, que ha constat en 3 sessions estructurades en base a l’aprenentatge de tècniques bàsiques de patinatge.

 

Acabem un trimestre ple d’activitats  i al Casal de Joves no descansem! Seguim amb l’estiu jove, amb nous tallers i temàtiques variades i… moltes d’elles a l’aire lliure! T’ho perdràs?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: