Torna el Cicle Cinema a la Fresca

Amb l’arribada de la calor, també arriben aquelles propostes que conviden a sortir plegats al carrer. El proper divendres 12 de juliol, a les 22 h, torna a Sant Feliu el cicle de Cinema a la fresca que projectarà pel·lícules d’èxit durant alguns divendres del mes de juliol a la plaça del Casal de Joves de la mà de l’entitat Pistoleros de Edison.

Up és el film encarregat d’obrir la cartellera, que ha programat també la pel·lícula Campeones per al divendres 19 de juliol, i Billy Elliot per al divendres 26 de juliol.

 

 

Més cinema a la fresca a l’agost amb la Festa de Sant Llorenç

En el marc de la Festa Major d’Estiu Sant Llorenç, el dia 8 d’agost, a les 21.30 h, la plaça de la Vila serà l’escenari de la projecció d’Els Increïbles, mentre que a la mateixa hora a la plaça de la Salut es projectarà Capitana Marvel. Tancarà el cicle el 9 d’agost, a la mateixa hora la plaça de Llorenç Sans, la projecció de la pel·lícula Bèsties fantàstiques: Els crims de Grindelwald.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: