ūüĒĚ Comencem el curs amb noves propostes

Dilluns 7 d’octubre iniciem els tallers d’activitats organitzades des del Casal de Joves. Es tracta d’activitats que pretenen engrescar amb propostes formatives i d’oci per a tots els gustos. Enguany les opcions inclouen activitats esportives, jocs, m√ļsica, tallers, aix√≠ com sessions de ball.

El Rac√≥ Jove acollir√†, de dilluns a dissabte de 18 a 20 h, activitats com karaoke, tornejos de tennis taula i de videojocs o jocs de taula, entre d’altres. Totes les accions que es desenvolupen en aquest espai no necessiten inscripci√≥ pr√®via.

L’oferta d’activitats tamb√© inclou tallers formatius com Cuina per a principiants, Edici√≥ de v√≠deos o Disseny de personatges. En l’√†mbit de l’activitat f√≠sica els joves tamb√© podran practicar Ioga, Iniciaci√≥ al swing o balls de car√†cters marcadament asi√†tic al taller Vine a ballar K-pop, que no precisa d’inscripci√≥ pr√®via.

Les persones interessades poden inscriure’s del 16 al 30 de setembre al Casal de Joves, o a trav√©s de l’aplicaci√≥ per a dispositius m√≤bils¬†JovApp.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: