🔝 Comencem el curs amb noves propostes

Dilluns 7 d’octubre iniciem els tallers d’activitats organitzades des del Casal de Joves. Es tracta d’activitats que pretenen engrescar amb propostes formatives i d’oci per a tots els gustos. Enguany les opcions inclouen activitats esportives, jocs, música, tallers, així com sessions de ball.

El Racó Jove acollirà, de dilluns a dissabte de 18 a 20 h, activitats com karaoke, tornejos de tennis taula i de videojocs o jocs de taula, entre d’altres. Totes les accions que es desenvolupen en aquest espai no necessiten inscripció prèvia.

L’oferta d’activitats també inclou tallers formatius com Cuina per a principiants, Edició de vídeos o Disseny de personatges. En l’àmbit de l’activitat física els joves també podran practicar Ioga, Iniciació al swing o balls de caràcters marcadament asiàtic al taller Vine a ballar K-pop, que no precisa d’inscripció prèvia.

Les persones interessades poden inscriure’s del 16 al 30 de setembre al Casal de Joves, o a través de l’aplicació per a dispositius mòbils JovApp.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: