El Casal de Joves acollirà la tercera formació antirumros impulsada per la Xarxa

Després de les dues sessions de formació antirumors que van tenir lloc al mes de juny, el proper dimarts dia 1 d’octubre al Casal de Joves es realitzarà la tercera formació en la matèria.

La Xarxa antirumors té com un dels objectius principals la formació dels i les seves membres, així com també de la resta de la ciutadania. Per això organitza periòdicament càpsules formatives on es poden adquirir coneixements sobre la matèria i reflexionar críticament sobre els assumptes que ens interpel·len com a ciutadans i ciutadanes. Estan previstes més formacions per al nou curs que entra; estigueu atents i atentes a les xarxes socials.

Aquest cop, s’abordaran qüestions com l’acompanyament a delictes i incidents per discriminació racial o d’origen i la gestió de la rumorologia en l’àmbit de les xarxes socials. També està previst un exercici pràctic per afrontar els rumors en les relacions de proximitat i interpersonals.

La formació és oberta a tota la ciutadania, per inscriure’s només cal enviar un e-mail de confirmació a la següent direcció: antirumors@santfeliu.cat. Us esperem a totxs!

Si vols conèixer més sobre aquesta iniciativa consulta l’apartat web de la Xarxa Antirumors.

logotip xarxa antirumors

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: