Neix la Taula de Salut Jove per fer de Sant Feliu una ciutat saludable per al jovent

El 2 d’octubre, al Casal de Joves, es va fer l’acte de presentació de la Taula de Salut Jove.

La Taula és un òrgan de participació comunitària en matèria de salut pública juvenil, que aborda la salut des d’un punt de vista integral i tenint en compte els determinants socials de la salut. A més, té la voluntat d’actuar com a vincle entre totes les institucions, entitats i col·lectius relacionats amb la salut jove a Sant Feliu.

foto de l'acte de presentació de la taula de salut jove

El seu objectiu és promoure, estimular i canalitzar la participació del jovent i les seves associacions en la gestió estratègica dels afers relatius a l’àmbit de la salut. A més, servirà per assessorar, valorar i participar conjuntament de les accions i programes duts a terme per l’Ajuntament i serà un lloc per a la formació dels i les participants.

Alguns dels temes de salut que més van interessar als i les joves assistents per treballar en el projecte de la Taula de Salut Jove van ser les addiccions i el consum de substàncies, la sexualitat, les violències masclistes i la salut mental.joves fent propostes a la taula de salut jove

La majoria dels assistents tenien una edat compresa entre els 20 i els 30 anys, i procedien d’entitats com els Serveis Comunitaris Pins d’Or, l’Institut Martí Dot, l’Esplai Sant Llorenç, Cornuts Percussió, Diables Rojos, REMARE, Centre d’Acollida Mirabolà, Castellers de Sant Feliu, Jovent Republicà, Diables La Salut i Diables la Garsa. A la presentació de la Taula també van ser-hi una quinzena de persones del personal tècnic de l’Ajuntament, la regidora de Salut Pública i Consum, Loren Rider, i el regidor de Joventut, Aitor Rivera.

La Taula de Salut Jove vol aconseguir que entitats, Ajuntament i tots els col·lectius de joves de la ciutat treballin en la direcció de la promoció i prevenció de la salut per fer de Sant Feliu una ciutat saludable per al jovent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: