La 13a edició de ‘Válvulas y ritmos’ i els 25 anys de Kaligrafics

Dissabte, 26 d’octubre, se celebrarà la tretzena edició de ‘Válvulas y Ritmos’, una iniciativa que engloba diferents activitats de caire artístic i cultural relacionades amb el món del grafit i la música i que són obertes i gratuïtes per a tothom.

L’activitat, que es desenvolupa simultàniament en diferents escenaris a partir de les 10 h, inclou una exhibició de grafit, breakdance i concerts de rap. A l’skatepark del carrer Mataró hi haurà barbacoa i un DJ punxant una sessió en directe.

En la confluència entre Constitució i Sànson, Cartell del Válvulas & Ritmosdarrera l’edifici dels bombers, diversos artistes faran una exhibició del seu art a través del grafit. Un altre mur i espai que s’omplirà de grafits serà el de la rambla Marquesa de Castellbell, a l’antic camp de futbol municipal

 

Les activitats de ‘Válvulas y Ritmos’ estan organitzades per l’associació KGS Kaligrafics, que enguany compleix 25 anys, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu i Voluntaris de Sant Feliu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: