Nou any, nous tallers!

Encara tens temps per apuntar-te als nous tallers del Casal de Joves!

Dilluns, 20 de gener, s’inicien les activitats organitzades des del Casal de Joves adreçades al jovent de la ciutat. Es tracta de tallers que pretenen engrescar als i les joves amb propostes formatives i d’oci per a tots els gustos. Les opcions inclouen activitats esportives, com el ioga; tallers manuals, com la ceràmica; o propostes de ball, amb els grups de K-Pop…, entre d’altres.

El Racó Jove, de dilluns a dissabte i de 18 a 20 h, acollirà, com cada tarda, activitats com karaoke, tornejos de tennis taula, tarda de serièfils, i molts altres jocs i dinàmiques. Totes les accions que es desenvolupen en aquest espai no necessiten inscripció prèvia.

Fes un cop d’ull i escull el que més t’agradi:

Descripció dels tallers de gener a març de 2020

Totes les persones interessades, (recordeu que són activitats adreçades a joves d’entre 12 i 35 anys) us podeu inscriure fins el 16 de gener al Casal de Joves, o a través de l’aplicació per a dispositius mòbils JovApp.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: