Torna a Sant Feliu la Mobile Week Catalunya

Aquest dilluns, 3 de febrer, s’ha presentat a Barcelona la Mobile Week Catalunya 2020, amb la presència per part de l’Ajuntament de Sant Feliu del regidor d’Innovació i Tecnologies, Aitor Rivera. L’acte ha estat presidit pel conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; i el director de Corporate Affairs de Mobile World Capital Barcelona, Juan Baselga.

La Mobile Week, que el 2020 arribarà a la seva quarta edició a Barcelona (del 20 al 29 de febrer), planteja diferents espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes dels ciutadans.

Aquest any, la Mobile Week passa de les 5 seus de l’any passat a 15 localitzacions: l’objectiu és estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

Sant Feliu serà una de les ciutats participants amb 5 activitats programades per a la segona quinzena de febrer i en franja de tardes, amb xerrades i tallers sobre gènere i TIC. Així, es proposa donar a conèixer el projecte Technovation Girls o divulgar més les llums i les ombres del món dels videojocs entre la comunitat educativa, amb una trobada de la Comunitat Sant Feliu 2020 per seguir contribuint des de la ciutadania al desenvolupament socialment intel·ligent de la ciutat i amb un esdeveniment com el torneig “e-Sports Day” que organitza l’Associació Sant Feliu Lighteens. Aquestes activitats es duran a terme al Casal de Joves i a CO-Innova Sant Feliu.

 

 

A continuació et deixem el programa d’activitats:

 

 • Torneig “Sant Feliu e-Sports Day”
  Divendres 21 de febrer, de 16 a 21 h
  Lloc: Casal de Joves
  Inscripció prèvia al correu del Sant Feliu e-Sports Club: stfeliu.ec@gmail.com
 • Xerrada sobre gènere i TIC, Technovation Challenge com a projecte inspirador per a potenciar les TIC a les nenes: L’experiència de Sant Feliu potenciant la creativitat i l’emprenedoria TIC en els infants. Accions per potenciar vocacions STEM i reduir l’escletxa de gènere.
  Dimecres 19 de febrer, de 17.30 a 18.30 h
  Lloc: 1a planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)
 • Dinàmica Technovation Challenge, les nenes fan de mentores per un dia: Technovation Girls Sant Feliu. Noies de Sant Feliu desenvolupant projectes tecnològics.
  Dimecres 19 de febrer, de 18.30 a 19.30 h
  Lloc: 1a planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)
 • Activitat educativa: Llums i ombres en el món dels e-Sports
  Dimarts 28 de febrer, d’11 a 12.30 h
  Lloc: 1a planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)
 • Trobada de la comunitat ciutadana 2020: Comunitat Sant Feliu 2020, eina participativa per contribuir al desenvolupament Smart de la ciutat
  Dijous 20 de febrer, de 18 a 20.30 h
  Lloc: 1a planta de CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser)

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: