La Selectivitat 2020, ajornada pel coronavirus.

Els exàmens de la Selectivitat d’aquest any 2020 queden ajornats. 
El Ministeri d’Educació i Formació Professional, el d’Universitats i les comunitats de tot l’Estat han coincidit aquest dimarts en la necessitat de suspendre les dates previstes pels exàmens, durant les primeres setmanes de juny, després de la suspensió de classes pel coronavirus.

Tot i això, les administracions educatives encara no han pres una decisió i seguiran treballant per triar les dates definitives de les proves d’accés a la universitat.
També queda pendent aclarir com afectarà a les universitats i sobretot, quina implicació tindrà en el alumnes que preteneien accedir a les facultats aquest pròxim setembre.

joves estudiant en grup

La possibilitat de l’ajornament de l’anomenada Avaluació d’Accés a la Universitat (EvAU), que segons un decret del Ministeri d’Educació s’hauria de celebrar abans del 19 de juny a totes les comunitats autònomes, era el principal punt d’aquesta reunió telemàtica, on els representants de les diferents administracions s’han compromès a crear un grup de treball per buscar noves dates tant per la convocatòria ordinària com l’extraordinària de la Selectivitat 2020.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: