S’aprova el nou calendari de les proves d’accés a la universitat.

 • La PAU de juny tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol

 • Les proves d’accés per a més grans de 25 i 45 anys se celebraran el 20 de juny

 • Les PAP per als graus d’Educació Infantil i Primària es traslladen al 19 de juny

 • Aquestes dates es mantindran sempre que la situació d’emergència sanitària per coronavirus ho permeti

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ha aprovat les noves dates de celebració de les diferents proves d’accés a la universitat, en la seva convocatòria ordinària, així com les bases per a la flexibilització de l’opcionalitat en les matèries de la PAU 2020. El nou calendari està subjecte a l’evolució de la pandèmia per coronavirus i, per tant, “es mantindrà sempre que la situació d’emergència sanitària ho permeti”, segons ha destacat el secretari general del CIC, Lluís Baulenas.

Cal subratllar que “el calendari aprovat queda supeditat a possibles noves mesures que puguin adoptar les autoritats competents en relació amb aquesta pandèmia”.

Així mateix, el nou calendari i les bases de flexibilització permeten garantir que l’alumnat accedeixi a la universitat respectant els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que sempre –i també en circumstàncies excepcionals– han de regir l’accés i l’admissió als estudis universitaris.

joves estudiant en grup

El nou calendari per a la realització de les distintes proves d’accés a la universitat, queda de la següent manera:

Més grans 25/45 anys

La Prova d’Accés a la Universitat per a més grans de 25/45 anys (inicialment fixada pel 18 i 25 d’abril) es posposa fins al juny, concretament:
           – Fase general: 20 de juny
           – Fase específica (només per als més grans de 25 anys): 27 de juny

 

PAP – Graus en Educació

La convocatòria ordinària de les Proves d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als Graus en Educació Infantil i en Educació Primària (que havia de celebrar-se el 25 d’abril) es programa en la data següent: divendres, 19 de juny

 

PAU
Pel que fa a la convocatòria ordinària de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU), (fixada inicialment del 9 a l’11 de juny), s’ajorna als dies 7, 8 i 9 de juliol.

A partir d’aquestes noves dates per a la PAU de juny, i en funció de l’evolució de la pandèmia, en una pròxima reunió de la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils (CAAE) s’acordarà el calendari de tràmits, així com les dates de les convocatòries extraordinàries de la PAU i de la PAP per accedir als graus en Educació.

Recordem que “el calendari aprovat queda supeditat a possibles noves mesures que puguin adoptar les autoritats competents en relació amb aquesta pandèmia”.

 

 

2 thoughts on “S’aprova el nou calendari de les proves d’accés a la universitat.

Add yours

 1. L’ajornament generalitzat del calendari es pren davant les actuals mesures de confinament per tal de minimitzar el risc de contagi per COVID-19 entre la poblacio. En aquest sentit, cal subratllar que el calendari aprovat queda supeditat a possibles noves mesures que puguin adoptar les autoritats competents en relacio amb aquesta pandemia.

  M'agrada

  1. Hola! Just això és el que expliquem al segon paràgraf: “el calendari aprovat queda supeditat a possibles noves mesures que puguin adoptar les autoritats competents en relació amb aquesta pandèmia”.
   Gràcies pel teu comentari.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: