Dia Mundial de la Terra

#FridaysForFuture és un moviment que va començar a l’agost del 2018, després que la Greta Thunberg, de 15 anys, s’assegués davant el parlament suec tots els dies escolars durant tres setmanes, per tal de protestar contra la falta d’acció en la crisi climàtica. Va publicar tot el que estava fent a Instagram y Twitter i aviat es va tornar viral.

imatge dia terra

El 8 de setembre, la Greta va decidir continuar la vaga tots els divendres fins que les polítiques sueques proporcionéssin una vía segura.

Els hashtags #FridaysForFuture i #Climatestrike es van extendir i molts estudiants i adults van començar a protestar a les portes dels seus parlaments i ajuntaments locals a tot el món. És així com es cre aquest moviment, #FridaysForFuture que ha arribat també a la nostra ciutat.

Avui, Dia Mundial de la Terra, els i les joves que confomen aquesta entitat a Sant Feliu ens han volgut fer arribar un escrit de la Rita Barnool, per tal de seguir conscienciant a la ciutadania, sobretot en aquests moments que ara vivim:

text dia terra

Si voleu més informació o us interessa formar-ne part, podeu posar-vos en contacte amb ells i elles a través de les seves xarxes socials: Twitter i Instagram.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: