Associació CIA Blackout

Associació especialitzada en danses urbanes (Funk & HipHop) des dels seus orígens passant per tota la seva evolució fins arribar a l’actualitat.

Descripció

Associació juvenil Blackout, fundada l’any 2013 per Loewe Dionela i presidida per Silvia Portilla, és una entitat que promou activitats lúdiques i educatives per a joves d’entre 12 i 17.

Xerrades, festivals de dansa i futurs tallers esportius i d’oci, són algunes de les activitats que organitzem a fi de fomentar valors com la convivència, el respecte, la responsabilitat i l’educació.

Un dels esdeveniments més populars, és el Dance2Express, on agafant la cultura de la música i la dansa urbana com a referència principal, els i les joves ballen a ritme d’un Dj i fan batalles individuals i en equips. Uns jutges s’encarreguen de decidir qui passa a la següent ronda fins a la final, on sortiran els guanyadors. De tant en tant, un ‘speaker’ que és també un dinamitzador de la festa, s’encarrega d’organitzar petits jocs amb música, on els equips que es creen al moment entre els assistents a la festa, tracten de superar els reptes que hi ha a cada joc, fomentant així la convivència i el coneixement de la música urbana i els seus orígens.

Les seves xarxes socials

Icona de FacebookLogo de Instagram

Bloc a WordPress.com.

Up ↑