Associació d’Escriptors d’Art Urbà KALIGRAFICS

Kaligrafics, entitat de Sant Feliu creada l’any 1994, dedicada a la introducció de la cultura del graffit a la ciutadania, hem creat múltiples murals del poble, organitzem actes, col·laborem amb diverses entitats del poble, realitzem tallers i fem diverses activitats al carrer obertes al públic.

 

Descripció

La nostra missió és estudiar, promoure i conservar l’art urbà així com accelerar-lo a la societat mitjançant accions de creativitat urbana. La creativitat urbana és un nou model d’unió entre l’art i la ciutat, on l’obra s’adapta a les necessitats de l’espai i de les persones d’una manera integral i orgànica.

Això ens permet intervenir de manera contextualitzada als espais més deteriorats o més demandat pels veïns. Aquesta nova manera de veure la ciutat sorgeix de la necessitat de replantejar-nos les nostres ciutats per millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen. La millora implica abordar no només els problemes de sostenibilitat o mobilitat sinó també en incorporar l’art i la cultura com a elements transformadors i de canvi a la nostra societat.

 

Les seves xarxes socials

Icona de FacebookLogo de Instagram

Bloc a WordPress.com.

Up ↑