Associació Sweet Jamaican Beats

Beats va ser fundada a finals del 2014 per un grup de joves de Sant Feliu de Llobregat amb l’objectiu de promoure la cultura jamaicana a la nostra ciutat i amb la vista posada també a poder arribar a altres poblacions properes.

Descripció

L’ associació cultural Sweet Jamaican Beats va ser fundada a finals de 2014 per un grup de joves de Sant Feliu de Llobregat, amb l’objectiu de promoure la cultura i música jamaicana a la nostra ciutat i amb la vista posada també a poder arribar a gent de ciutats properes.

Un dels nostres principals objectius és doncs, donar a conèixer la cultura provinent de l’illa de Jamaica, que es va internacionalitzar a mitjans del segle XX a través de la música, mitjançant diversos cantants i productors musicals que avui dia es poden considerar llegendes.

Així doncs, podem trobar la música d’origen Jamaicà com a fil conductor de gran part de les nostres activitats per tal d’arribar als joves, però no només això, també fem difusió cultural mitjançant la gastronomia, el ball i projeccions audiovisuals.

 

Les seves xarxes socials

Icona de FacebookLogo de Instagram

Bloc a WordPress.com.

Up ↑